0
Coalescentieafscheiders op maat / type 1 afscheiders

Coalescentieafscheiders capaciteitsberekening en advies

Op zoek naar advies over klasse 1 afscheiders / coalescentieafscheider, slibvangputten of klasse 2 afscheiders/olie & benzineafscheiders? Wildkamp levert coalescentieafscheider / olie & benzineafscheiders van HDPE en beton die voldoen aan de wettelijke norm confrom NEN-EN858. 

Coalescentieafscheiders, olie & benzineafscheiders of slibvangputten worden vaak toegepast bij tankstations, wasplaatsen, autobedrijven, laad- en loskuilen, overslagplaatsen van fossiele brandstoffen, garages en parkeerterreinen waar minerale vloeistoffen vrijkomen. 

We hebben een ruim assortiment aan coalescentieafscheiders. Niet elke coalescentieafscheider is voor elke situatie geschikt. De keuze voor het type coalescentieafscheider is afhankelijk van een aantal factoren zoals de tappunten en de lozing van het hemelwaterafvoer, waar de coalescentieafscheider geplaatst wordt, en de eventuele belasting van verkeer. Daarnaast is het van belang om te inventariseren hoeveel instrumenten of installaties worden aangesloten op de coalescentieafscheider en waar de lozing plaatsvindt. Dit is nodig om de capaciteit te berekenen. Wij adviseren jou hier graag in. 

Onze kenners kunnen deze berekening voor je uitvoeren en jou adviseren welke coalescentieafscheider het meest geschikt is in jouw situatie. Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Ga naar ons Kenniscentrum voor meer informatie over afscheiders en de werking daarvan. 

Een overzicht van alle coalescentieafscheiders vind je hier. 

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.