0
Modulaire servicezuilen

Modulaire servicezuilen

Een complete oplossing voor de recreatiesector. Zo wordt door klanten onze unieke modulaire servicezuil met drinkwatertap en stroomaansluiting voor campings en vakantieparken genoemd. In samenwerking met recreatiebedrijven hebben wij deze servicezuil ontwikkeld. Volledig vervaardigt uit rvs 304, wat een zeer lange levensduur garandeert. 

De basisuitvoering bestaat uit 2 of 4 CEE wandcontactdozen (230 V) en een ½” aansluiting voor een watertappunt. Meer of minder aansluitingen nodig? Door het modulaire systeem kun je de zuil naar eigen wens samenstellen met verschillende aansluitingen voor water, elektriciteit en CAI.

De bijbehorende RVS afvoertegels zijn standaard voorzien van:

  • Twee scharnierende caravanaansluitingen
  • Een kunststof onderbak met zandvanger, 
  • Stankslot en rioolaansluiting. 

Net als de zuil, eenvoudig te installeren en door gebruik van hoogwaardige materialen (RVS 304) de garantie van een zeer lange levensduur.

Kwaliteit en vakmanschap

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het vervaardigen van deze servicezuilen. En hebben ook de kennis over de kwaliteit waaraan een eindproduct moet voldoen en hoe je die controleert en borgt. We hebben de faciliteiten om naast technische inspecties de producten na assemblage te testen. Hoge precisie manometers zorgen voor nauwkeurige productmetingen en kunnen drukvallen over langere tijdsperiodes opsporen. Zo staan we garant voor het beste resultaat. 

Snelle levering

Door onze unieke partnersamenwerkig, hebben we een hoge productvoorraad waar we rechtstreeks uit kunnen putten. Hierdoor zijn wij in staat uw maatwerkoplossing op tijd te leveren waardoor uw project strak op schema blijft. 

Maatwerk aanvraag servicezuil

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw maatwerk uitdaging? Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

"De zuilen met slimme meters zorgen ervoor dat we alle voorzieningen goed geregeld hebben. We kunnen alles veel slimmer inregelen en het wordt inzichtelijker voor de gasten. Volgend jaar verwachten we tot wel 40% stroom te besparen."

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.