0
Montagemogelijkheden slangen

Montagemogelijkheden slangen

Slangen en slangsets maken wij op maat volgens de door jou aangegeven specificaties zodat je ze als halffabrikaat of eindproduct kunt verwerken. Daarnaast bieden wij diverse montagemogelijkheden met allerlei varianten aan koppelingen. 

Toepassingen slangen en slangsets

  • Afvoerslangen
  • Beregeningsslangen op maat
  • Gierslangsets
  • Zuigslangsets
  • Brandweerslangen
  • Tijdelijk regenwaterafvoer
  • Schoonmaakslangen met allerlei varianten aan koppelingen

A-kwaliteit slangen

Wij werken met a-kwaliteit producten en selecteren zorgvuldig onze toeleveranciers. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en garantie zijn juist in het geval van slangen, koppelingen en slangsets van groot belang. Door voor kwaliteit te kiezen ben je verzekerd van een duurzame, veilige en betrouwbare maatwerkoplossing. Garant voor het beste resultaat.

Maatwerk aanvraag slangen en slangsets

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw maatwerk uitdaging? Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Snelle levering

Door onze unieke samenwerking met toeleveranciers, hebben we een hoge productvoorraad waar we rechtstreeks uit kunnen putten. Hierdoor zijn wij in staat jouw maatwerkoplossing op tijd te leveren waardoor jouw project strak op schema blijft.

Methodes slangmontages

Wildkamp biedt de mogelijkheid om slangen op diverse manieren te monteren. Hieronder vind je alle methodes. Advies nodig over de juiste methode voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op.

KlemschaalKlemschalen (DIN2817 – DIN2826)
Bestaat uit 2 helften, welke rond de slang worden geplaatst en gemonteerd d.m.v. bouten en imbusmoeren. De kraag van de klemschaal wordt achter de kraag van de koppeling bevestigd, waardoor een veilige en drukbestendige montage verzekerd is.

Klem-montageKlem-montage
Eenvoudige en veelal toegepaste montage door middel van wormklemmen, of brede slangklemmen. Voor lage druk- of vacuümslangen.

Band-it bandBand-it band
Roestvrij stalen band dat door middel van een opspanapparaat toegepast wordt voor montage van koppelingen. Voornamelijk voor lage druk of vacuümslangen.

Persmontage - interne persingPersmontage - interne persing
Gladde overgang van pilaar naar binnenwand, met uitmuntende reinigings- en sterilisatie-eigenschappen. Door traploos-persen ontstaat een optimale rubbervloei waardoor 100% veilige verbinding ontstaat. Gegarandeerd 360° afdichting tussen slang en koppeling.

Persmontage - externe persingPersmontage - externe persing
Een pershuls wordt rond de slang  geplaatst en hydraulisch vervormd. Deze z.g. externe persing wordt toegepast voor hogere werkdrukken.

BendelenBendelen
RVS draad wordt d.m.v. een machine rond de slang gespannen. Draad drukt de slang op de koppeling. Vindt plaats bij platoprolbare pvc- en brandweerslangen.

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.