0
Buis op maat

Buis op maat

Op zoek naar PVC, HDPE of PP kunststof of metalen buizen op maat gemaakt? Wij zagen kunststof en metalen buizen op maat van PVC/PP/HDPE met een maximale diameter van 630 mm. Zowel haaks als onder verstek tot 45 graden. Ook is het mogelijk om buis te voorzien van boorgaten. We zagen met een verticale- of horizontale lint-, wand- of formaatzaag. Mocht het technisch complexer zijn (met gaten of sleufgaten), dan maken we gebruik van onze 3- of 5-assige freesmachine. Eerst tekenen en programmeren we het kunststof product. Aan de hand daarvan maken we het onderdeel volledig naar jouw wens. Onze vakmensen zorgen er altijd voor dat je een uitstekend afgewerkt product ontvangt.

Wij bieden maatwerk voor:

  • Alle leidingsystemen
  • Kunststof en metalen buizen (Bouw & Installatie)
  • Mestsystemen en voersystemen (Agro & Groen)
  • Kabelbeschermingsbuizen en stapel/afstandsringen (Betonindustrie)
  • Onderdelen voor machines of installaties (Industrie)
  • Onderdeel in eindproduct of halffabricaat voor machine of installatie (Machinebouw)
  • Afstandhouders (Meubelindustrie)
  • Doorvoeren kabelbeschermingsbuizen en rioolsystemen (Infra)
  • Afvoerputten (Recreatie)

Kennis & expertise

Mensen en vakkennis maken nog steeds het verschil, hoe modern onze werkmethoden ook zijn. Hierin investeren we. Dit geldt voor de traditionele ambachtelijke’ kennis: over lassen, monteren, assembleren en zagen. Net als kennis over de kwaliteit waaraan een kunstof of metalen buis op maat moet voldoen en hoe je die controleert en borgt.

A-kwaliteit kunststof en metalen buizen

Wij werken met a-kwaliteit producten en selecteren zorgvuldig onze toeleveranciers. Dit betekent dat onze kunststof buizen voldoen aan de geldende eisen en richtlijnen. Maatwerkoplossingen zijn vaak een vitaal onderdeel van een machine of installatie. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en garantie zijn juist in dit geval van groot belang. Door voor kwaliteit te kiezen ben je verzekerd van een duurzame, veilige en betrouwbare maatwerkoplossing. Garant voor het beste resultaat.

Snelle levertijden

Door onze unieke samenwerking met toeleveranciers, hebben we een hoge productvoorraad waar we rechtstreeks uit kunnen putten. Hierdoor zijn wij in staat jouw maatwerkoplossing op tijd te leveren waardoor jouw project strak op schema blijft.

Aanvraag maatwerk buis op maat

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw maatwerk uitdaging? Samen met jou vullen we een buizenstaat in waarop diverse bewerkingen aangegeven kunnen worden. Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Bewerkte buis 1 Bewerkte buis 2 Buis op maat 1 Buis op maat 2 Buis op maat 3

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.