0
Erfscheidingsputten op maat gemaakt

Erfscheidingsputten op maat gemaakt

Met een erfscheidingsput wordt de laatste controleput in de huisaansluiting bedoeld. Deze put ligt ongeveer een 0,5 meter binnen de perceelgrens. De put wordt gebruikt voor het controleren en eventueel reinigen en inspecteren van de huisaansluiting.

Elke put is uniek door het verschil in hoogtes en de variabele aansluitingen. Wij kunnen putten van PVC en PE wij volledig naar jouw wens aanpassen of produceren. Denk hierbij aan het maken van variabele aansluitingen en kabeldoorvoer tot dezelfde diameter als de put, lijmaansluitingen, drainagedoorspuit, etc. Van enkelstuks en kleine series tot complexe samenstellingen als verschillende uitvoeringen en afmetingen, wij gaan geen uitdaging uit de weg. 

Wildkamp levert erfscheidingsputten op maat voor jou in onderstaande afmetingen. Ben je op zoek naar een andere maatvoering, geen probleem! Geef via onderstaand formulier jouw voorkeuren door en aan de hand daarvan maken we het onderdeel volledig naar jouw wens. Onze vakmensen zorgen er altijd voor dat je een uitstekend afgewerkt product ontvangt.

Maten
Hoogte
  • 400 mm
  • 600 mm
Diameter
  • 315 mm
Aansluiting
  • 125 mm
  • 160 mm
  • 200 mm

Kennis & expertise

Mensen en vakkennis maken nog steeds het verschil, hoe modern onze werkmethoden ook zijn. Hierin investeren we. Dit geldt voor de traditionele ambachtelijke’ kennis: over lassen, monteren, assembleren en zagen. Net als kennis over de kwaliteit waaraan erfscheidingsputten moet voldoen en hoe je die controleert en borgt.

A-kwaliteit erfscheidingsputten

Wij werken met a-kwaliteit producten en selecteren zorgvuldig onze toeleveranciers. Duurzaamheid, betrouwbaarheid en garantie zijn juist in het geval van erfscheidingsputten van groot belang. Door voor kwaliteit te kiezen ben je verzekerd van een duurzame, veilige en betrouwbare maatwerkoplossing. Garant voor het beste resultaat.

Snelle levertijden

Door onze unieke samenwerking met toeleveranciers, hebben we een hoge productvoorraad waar we rechtstreeks uit kunnen putten. Hierdoor zijn wij in staat jouw maatwerkoplossing op tijd te leveren waardoor jouw project strak op schema blijft.

Aanvraag maatwerk erfscheidingsputten

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw maatwerk uitdaging? Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.