0
PVC/PE onderbakken op maat

PVC/PE onderbakken op maat gemaakt

Wildkamp heeft verschillende standaard maten PVC en PE onderbakken in het assortiment, deze vind je hier. Maar wij kunnen jouw onderbakken ook volledig naar eigen gewenste afmetingen produceren!

De onderbak is het gedeelte van de straatputten dat onzichtbaar onder de weg weggewerkt is en gebruikt wordt om overtollig regenwater af te voeren naar het riool. Het is mogelijk om bij de PVC onderbakken een gietijzeren kop te leveren.

De trottoir- en straatkolken hebben een diameter van 315 mm. Onderbakken voor een tegelpadkolk hebben een diameter van 250 mm. De hoogte is geheel naar wens aan te passen. De onderbakken worden voorzien van een stankscherm om overlast door stank te voorkomen. Ook is het mogelijk om een zandvang toe te voegen.

De onderbakken krijgen, indien gewenst, het KOMO Keurmerk PVC Kolken BRL 2021 mee. De onderbakken zijn dus van uitstekende kwaliteit en voldoen aan alle eisen gesteld door KOMO.

Keuze uit PE/PP/HDPE of PVC

Je kunt kiezen uit verschillende materialen. Onze onderbakken kunnen worden uitgevoerd in PE/PP/HDPE of PVC. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het lassen van kunststof  polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). PVC is ook mogelijk, maar het voordeel van PP of PE is dat het licht, maar toch stevig en robuust is. Verder is het slagvast en chemisch resistent. Ook is PE milieuvriendelijk en goed recyclebaar. Tegenwoordig zijn PE onderbakken ook standaard verkrijgbaar in 400 mm en een kolkaansluiting 160 mm in plaats van 125 mmElke kunststofsoort heeft haar eigen kwaliteit en eigenschappen. We adviseren je graag over welke materiaalsoort het beste aansluit op jouw wensen en het doel waar het voor gebruikt gaat worden.  

Voor beide diameters zijn standaard gietijzeren straatkoppen beschikbaar.

Maten gietijzeren straatkoppen:

  • Straatkop 315 mm
  • Trottoirkop 315 mm
  • Tegelpadkop 250 mm

 Voorbeelden van opties:

  • Putdiameter 315 mm
  • Putdiameter 400 mm
  • Putdiameter 400 mm, verjongd naar 315 mm
  • Gietijzeren straatkop 315 mm
  • Gietijzeren straatkop 400 mm
  • Stankslot 125 mm
  • Stankslot 160 mm

Kwaliteit en vakmanschap

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in PP/PE lassen. En ook de kennis over de kwaliteit waaraan een eindproduct moet voldoen en hoe je die controleert en borgt. Zo staan we garant voor het beste resultaat.

Snelle levertijden

Door onze unieke samenwerking met toeleveranciers, hebben we een hoge productvoorraad waar we rechtstreeks uit kunnen putten. Hierdoor zijn wij in staat jouw maatwerkoplossing op tijd te leveren waardoor jouw project strak op schema blijft.

Maatwerkaanvraag

Speciale bewerkingen, zoals afwijkende aansluitingen? Geen probleem. Wij helpen je verder. Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

 Onderbak groot 1     Onderbak groot 2     Onderbak groot 3

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.