0
PE inspectieputten op maat

PE inspectieputten op maat

Elke put is uniek door het verschil in hoogtes en de variabele aansluitingen. Inspectieputten vormen een belangrijke schakel in een rioleringssysteem. Met behulp van PE inspectieputten is het mogelijk een riool te controleren en verstoppingen op te lossen. De PE inspectieputten van Wildkamp zijn standaard beschikbaar in de diameters 630, 800 en 1.000 mm. Soms komt het voor dat een standaardformaat net voldoet. Dan kunnen we voor jou inspectieputten op maat maken. 

Materiaalkeuze

Onze putten worden uitgevoerd in PE/PP.  Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het lassen van kunststof  polyethyleen (PE) en polypropyleen (PP). PVC is ook mogelijk, maar het voordeel van PP of PE is de langere levensduur en kwaliteit. 

De juiste aansluiting op de juiste plek

We werken aan de hand van een puttenstaat. Dit overzicht geeft gedetailleerde informatie over de gewenste put weer. Zoals de diameter en hoogte van de put, waar moeten de aansluitingen komen (de kloktijden), wat is de diameter van de aansluiting en waar komt de verbindingsmof. Met deze gegevens gaan onze vakmensen aan de slag. Uiterst nauwkeurig en met oog voor detail. Want de juiste aansluiting op exact de juiste plek is bepalend voor een werkende put. 

Kwaliteit en vakmanschap

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in PP/PE lassen. En ook de kennis over de kwaliteit waaraan een eindproduct moet voldoen en hoe je die controleert en borgt. Zo staan we garant voor het beste resultaat.

Snelle levertijden

Door onze unieke samenwerking met toeleveranciers, hebben we een hoge productvoorraad waar we rechtstreeks uit kunnen putten. Hierdoor zijn wij in staat jouw maatwerkoplossing op tijd te leveren waardoor jouw project strak op schema blijft.

Maatwerkaanvraag inspectieputten

Speciale bewerkingen, zoals afwijkende aansluitingen? Geen probleem. Wij helpen je verder. Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 


PE inspectieputten     PE inspectieputten

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.