0
PE percolatieputten

PE percolatieputten op maat gemaakt

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kolken van PVC. Voor speciale uitvoeringen worden PE en PP gebruikt. Een voorbeeld hiervan is de percolatieput oftewel een erfspoelwaterput. Dit is een tweeweg kolk waarbij de gebruiker de mogelijkheid heeft om te bepalen waar het water naar afgevoerd wordt. Zoals de scheiding tussen schoonwater naar een percolatiebassin of oppervlaktewater. Vuilwater wordt afgevoerd naar een opvangtank of mestkelder. Deze kolken worden vaak toegepast bij sleufsilo's en biovergistinginstallaties.

De juiste aansluiting op de juiste plek

We werken aan de hand van een puttenstaat. Dit overzicht geeft gedetailleerde informatie over de erfwaterspoelput of percolatieput weer. Zoals de diameter en hoogte van de put, waar moeten de aansluitingen komen (de kloktijden), wat is de diameter van de aansluiting en waar komt de verbindingsmof. Met deze gegevens gaan onze vakmensen aan de slag. Uiterst nauwkeurig en met oog voor detail. Want de juiste aansluiting op exact de juiste plek is bepalend voor een werkende put. 

Kwaliteit en vakmanschap

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in PP/PE lassen van percolatieputten. En ook de kennis over de kwaliteit waaraan een eindproduct moet voldoen en hoe je die controleert en borgt. Zo staan we garant voor het beste resultaat.

Snelle levertijden

Door onze unieke samenwerking met toeleveranciers, hebben we een hoge productvoorraad voor percolatieputten/erfspoelwaterputten waar we rechtstreeks uit kunnen putten. Hierdoor zijn wij in staat jouw maatwerkoplossing op tijd te leveren waardoor jouw project strak op schema blijft.

Maatwerkaanvraag percolatieputten

Speciale bewerkingen, zoals afwijkende aansluitingen? Geen probleem. Wij helpen je verder. Kom langs in één van onze vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. PE percolatieput 1     PE percolatieput 2

 
 

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.