0
Lijnverlichting en montage

Lijnverlichting & montage

Verlaag je bedrijfskosten door gebruik te maken van LED verlichting in bedrijfshallen of magazijnen. Wij bieden een complete lichtoplossing inclusief lichtplan en montage. Naast de bekende voordelen als energiezuinig en duurzaam, vermijd je met LED verlichting en een goed lichtplan verblinding en schaduwplekken. Met als gevolg alerte en productievere medewerkers. Dus een veiligere werkomgeving en minder ongevallen. 

We kijken verder dan alleen onze producten en denken in totaalconcepten en totaaloplossingen. Dit heeft tot een unieke partnersamenwerking geleid. Van het lichtplan t/m de montage van de op maat gemaakte lichtlijnen. We bieden een totaaloplossing voor industriele lichtprojecten! 

De voordelen

  1. Deze verlichting heeft een ongekende energie efficiëntie ten opzichte van andere lichtbronnen: tot wel 90% per verbruikte wattage.
  2. Het is prettiger werken in een met LED verlichte ruimte. Onderzoek heeft aangetoond dat LED een positief effect heeft op het welzijn van medewerkers.
  3. Uitstekende lichtkwaliteit met de juiste lichtsterkte en kleurtemperatuur. Ook in bijzondere omstandigheden zoals hoogtes, trillingen of extreme lage temperaturen presteert onze lichtoplossing uitstekend.
  4. De lichtspecialisten denken graag met jou mee over subsidiemogelijkheden zoals de Energie Investeringsaftrek en eventuele aftrekposten. 
  5. Onze LED verlichting bevat geen chemische stoffen en genereert geen ongewenste IR- of UV-straling
  6. De armaturen kunnen op maat gemaakt worden en demontage en montage van lichtlijnen kunnen wij verzorgen.

Neem contact op voor een vrijblijvend lichtplan

De eigenschappen en kenmerken van een ruimte en het doel van de verlichting zijn de factoren waar de LED specialisten rekening mee houden bij het maken van een vrijblijvend lichtplan. Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor een lichtplan of loop even binnen bij een van onze vestigingen!

Maatwerk aanvragen?

Voldoet een standaard oplossing niet aan jouw wensen? Er is veel mogelijk in de vorm van maatwerk! Vul jouw maatwerk wens hieronder in en onze specialisten nemen contact met je op om te bespreken wat er mogelijk is.

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.