0
Kabelberekening

Kabelberekening

Om ervoor te zorgen dat een elektra-installatie goed en veilig werkt is het belangrijk dat de juiste kabels gebruikt worden. Belangrijk hierbij is dat de diameter van de geleider groot genoeg is. Dit is erg belangrijk, want als de diameter van de geleider te klein is kunnen er gevaarlijke situaties optreden. Maar het moet ook niet zo zijn dat de diameter te groot gekozen wordt. Dit maakt de kabel namelijk weer onnodig duur. Verder is het van belang dat er voor elke situatie het juiste type kabel gekozen wordt. Denk hierbij aan de omgevingstemperatuur, het medium waar de kabel doorheen gaat, komt de kabel in de grond, enz.

Wij kunnen u helpen om de juiste kabel voor uw toepassing te selecteren. Vraag onze medewerkers voor meer informatie over kabelberekening. Voor een overzicht van alle soorten kabels in ons assortiment kijkt u in onze productgroep Kabels & draad.

Voor ons volledige assortiment kijkt u op www.wildkamp.nl/assortiment. Mist u iets ins ons aanbod? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!

Informatie aanvragen

N.B.: Wanneer u deze pagina ingelogd bezoekt, zijn de velden van het contactformulier alvast voor u ingevuld.

Wildkamp maakt gebruik van cookies