0
Gehoorbescherming op maat

Gehoorbescherming op maat

Wees zuinig op uw gehoor! Op maat gemaakte Kendal otoplastieken voorkomen lawaaidoofheid door selectieve demping. Lawaaidoofheid is onomkeerbaar, gehoorbescherming is dus noodzakelijk. Gehoorbeschermers hebben alleen zin als ze niet alleen het lawaai dempen, maar ook altijd gedragen worden. Ze moeten dus goed zitten en niet irriteren.

Slechthorendheid ontstaat niet van de ene op de andere dag. Het is een kwestie van tijd. Wie in zijn werksituatie of privé lang genoeg wordt blootgesteld aan lawaai, krijgt te maken met ernstige slechthorendheid. Dit is definitief! Dit gevaar komt al om de hoek kijken bij een geluidsniveau vanaf 80 dB(A). Enkele voorbeelden van lawaaibronnen zijn: Een cirkelzaag (± 110 dB); boren (± 100 dB); een hogedrukspuit (± 105 dB); verkeer op de snelweg (± 95 dB); een slijptol (± 117 dB).

Er zijn verschillende Kendal otoplastieken; van uiterst klein en nauwelijks zichtbaar (voor het motor rijden, vliegen en voor op uw werk) tot oorschelpvullend (voor de zwemmers). In de praktijk worden de Kendal otoplastieken als zeer comfortabel en effectief ervaren.

Dankzij het akoestische filter in de Kendal otoplastieken kan men blijven verstaan terwijl het schadelijke lawaai dusdanig wordt gedempt dat beschadiging van het gehoororgaan wordt voorkomen.

Voor de harde otoplastieken zijn er acht verschillende akoestische filters met verschillende dempingswaarden. Voor de zachte otoplastieken zijn er zes akoestische filters met verschillende dempingswaarden.

Kendal gehoorbescherming op maat gemaakt voor u!

Het op maat maken gebeurt als volgt:

 1. Eerst worden de gehoorgangen gecontroleerd.
 2. Dan worden exacte afdrukken van de gehoorgangen gemaakt.
 3. De afdrukken worden bewerkt en vervolgens gedupliceerd in een hard UV materiaal of een soft siliconen.
 4. De harde otoplastieken worden voorzien van een antiallergische coating.
 5. De akoestische dempingsfilters worden geplaatst.

 De voordelen van deze gehoorbescherming zijn:

 • Filters zijn van keramisch materiaal
 • Otoplastieken zijn leverbaar in harde of zachte vorm
 • Behoud van spraakverstaanbaarheid
 • Niet of nauwelijks zichtbaar buiten oorschelp
 • Antiallergische coating (bij de harde otoplastieken)
 • Lange levensduur
 • Makkelijk uitneembaar

Kendal gehoorbescherming geeft twee jaar garantie op pasvorm en demping.

50% korting vanaf de 2e set Kendal gehoorbeschermers!
Als u 2 of meer sets gehoorbeschermers nodig heeft krijgt u 50% korting vanaf de 2e set. Let op: Dit geldt enkel wanneer deze extra set(s) gehoorbescherming voor dezelfde perso(o)n(en) bestemd is/zijn.

Kendal gehoorbescherming bestellen?
U kunt deze artikelen hier vinden in onze webshop. U kunt ook bellen via 0523 - 68 75 10, onderstaand formulier invullen of natuurlijk langskomen bij één van onze vestigingen!

Voor ons volledige assortiment kijkt u op www.wildkamp.nl/assortiment. Mist u iets ins ons aanbod? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!

Informatie aanvragen

N.B.: Wanneer u deze pagina ingelogd bezoekt, zijn de velden van het contactformulier alvast voor u ingevuld.

Wildkamp maakt gebruik van cookies