0
Klantinterview: Greidanus Winsum

Case | Greidanus Winsum

Een LED oplossing met korte lijnen
Het persoonlijke contact, één aanspreekpunt en de service van Wildkamp maken Greidanus Winsum een tevreden en enthousiaste klant. Greidanus is specialist in alles op het gebied van Tuin & Park met een eigen showroom en werkplaats in Winsum.

Kramer Design Lichtplan
Greidanus in Winsum heeft Adurolight verlichting in het gehele pand hangen. “Er is een lichtplan gemaakt door Wildkamp, dit geeft een goede schatting van de verlichting die nodig is om een bepaalde ruimte te verlichten.” aldus Gerard Greidanus. “Wel hebben we het plan ter plekke nog wat gewijzigd. Door het lage plafond in het magazijn is uiteindelijk samen met Wildkamp besloten hier minder verlichting op te hangen.”

Werkplaats
In de werkplaats, waar de machines gerepareerd worden, hangen meerdere LED panelen. Voornamelijk wanneer het buiten wat donkerder is wordt het verschil duidelijk in de werkplaats. “We zijn erg tevreden met de verlichting, je hebt overal evenredig licht. Tijdens de donkere dagen merken we het verschil enorm goed, wanneer we de lichten dan aanzetten is de werkplaats mooi compleet verlicht.”

Downlights

“Wildkamp is dan wel groot, maar eigenlijk ook klein. Ik heb één aanspreekpunt, dit maakt het voor mij makkelijk.”

Gerard Greidanus - Greidanus Winsum

Persoonlijk contact
Bij Greidanus Winsum zijn ze te spreken over het persoonlijke contact met de Wildkamp vestiging. "Een telefoontje of appje naar Wildkamp zorgt ervoor dat ze snel verder worden geholpen", aldus Gerard. “Wildkamp is dan wel groot, maar eigenlijk ook klein. Ik heb één aanspreekpunt, dit maakt het voor mij makkelijk. Daarnaast weten ze in de vestiging wie ik ben en kan ik mijn verhaal één keer doen, je bent geen nummertje, wat bij veel grote bedrijven vaak wel het geval is.”

Vrijblijvend advies
"Lichtsoort, sterkte en kleur zijn belangrijk om te bepalen. Toch is het lastig om over licht te praten, het is een stuk fijner wanneer je het licht ook kunt ervaren", zegt Gerard. “De service die door Wildkamp wordt geleverd vind ik erg prettig. Er hebben bijvoorbeeld een tijdje testpanelen in de showroom gehangen. Door deze testpanelen kun je zien wat zo’n paneel doet, hoeveel licht een paneel geeft en welke kleur geschikt is voor de showroom. Het vrijblijvende advies is ook één van de redenen dat we graag zaken doen met Wildkamp.”

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Live Chat

Stel direct uw vraag aan één van onze specialisten. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan uw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met u op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Wildkamp maakt gebruik van cookies