0
Klantinterview: Sijperda Verhuur

Case | LED verlichting bij Sijperda Verhuur

Van gasontladingslampen naar een passende LED oplossing
Donkere ruimtes, hoog stroomverbruik en gevaarlijke situaties zijn verleden tijd bij Sijperda Verhuur, na het aanbrengen van Adurolight LED verlichting. Als verhuurbedrijf van bouwmachines en gereedschap voor de professional en particulier is het belangrijk dat opslaghallen goed verlicht zijn.

Sijperda Verhuur LED specialisten
“Met het oog op MVO reduceren wij ons stroomverbruik waar mogelijk. De LED verlichting van Wildkamp is daarom een uitkomst”, aldus Wiebe Heeres – inkoop Sijperda Verhuur. “Er is een LED specialist van Wildkamp bij ons langs geweest, hij heeft ons passend advies gegeven. Bij vrijwel elke investering voor LED komt dezelfde LED specialist ons adviseren. We vinden het prettig dat we goed contact hebben met de specialisten, er is snel iemand bij ons op locatie en alles wordt verder geregeld.”

“In de werkplaats en magazijnen hangen high bay lampen. Hier zijn we zeer tevreden over, met een paar lampen is er genoeg licht aanwezig om de volledige ruimte goed te verlichten."

Wiebe Heeres - Sijperda Verhuur, Sneek

Verlichten van verschillende ruimtes
Bij Sijperda verhuur zijn meerdere ruimtes verlicht aan de hand van LED verlichting van Adurolight. “We vonden het voornamelijk belangrijk dat er genoeg licht op de juiste plaatsen kwam. De ruimtes waar bijvoorbeeld materieel wordt gecontroleerd moet goed verlicht zijn. Daarnaast zijn er natuurlijk ook ruimtes waar we minder licht nodig hebben omdat we daar bijvoorbeeld minder komen. Dit hebben we nu geregeld aan de hand van dimmers", aldus Wiebe.

“In de werkplaats en magazijnen hangen high bay lampen. Hier zijn we zeer tevreden over, met een paar lampen is er genoeg licht aanwezig om de volledige ruimte goed te verlichten. In onze showroom hebben we TL buizen geïnstalleerd, de downlights hangen in de toiletten. Tot slot hangen er schijnwerpers buiten, deze verlichten het volledige terrein.”

Sijperda Verhuur

Voordelen van LED
Na het advies van de LED specialist heeft Sijperda Verhuur zelf verlichting bij Wildkamp aangeschaft. “Het installeren van de verlichting ging snel en was makkelijk. We zijn uiteindelijk zeer tevreden over de LED verlichting van Adurolight. De lange levensduur van de lampen, het lagere stroomverbruik, de verbeterde lichtafgifte en het milieuvriendelijke aspect van de verlichting zorgen ervoor dat we erg tevreden zijn over de LED verlichting.”

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.