0
Case | Aanleg infiltratie voorzieningen Deventer

Case | Aanleg infiltratie voorzieningen Deventer

Aanleg infiltratie Deventer
Ook in Nederland worden de gevolgen van heftige regenbuien steeds sneller zichtbaar. Daarom is het belangrijk om naar een goede oplossing te zoeken om het overtollige regenwater af te voeren.

Eén van de mogelijkheden is het water op een snelle en verantwoorde manier, met behulp van infiltratiekratten te bufferen en vervolgens te infiltreren in de bodem. Het aanbrengen van infiltratiekratten vraagt kennis van zaken. Voor een duurzame werking betekent dit meer dan alleen het leveren van de artikelen.

Bij elke infiltratie-unit wordt rondom een laag geodoek aangebracht en daar omheen een laag drainzand om de doorlaatbaarheid te verbeteren. Om instroming van zand te voorkomen wordt er bij iedere aansluiting een zandvangput geplaatst.

Voor twee projecten in de omgeving van Deventer hebben Wildkamp en UniCom Oost (met vestigingen in Colmschate, Lettele en Haarle) in goede samenwerking een plan van aanpak opgesteld.

Elke situatie wordt apart bekeken en beoordeeld om te bepalen hoeveel water er geïnfiltreerd moet gaan worden. Aan de hand van deze gegevens wordt bepaald waar en hoeveel kratten er geplaatst moeten worden.

UniCom Oost verzorgt vervolgens de aanleg, Wildkamp levert het materiaal.

Meer informatie over regenwater afkoppelen, infiltreren en hergebruiken vind je hier. Wil jij liever advies van onze kenners over het aanleggen van infiltratiesystemen? Stap eens binnen bij een van onze 45 vestigingen. Onze collega's daar vertellen jou graag meer over de mogelijkheden. Of neem nu direct contact op met onze klantenservice

Infiltratie aanleg deventer 1     Infiltratie aanleg Deventer 2     Infiltratie aanleg Deventer 3

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.