0
Klantinterview: Aanleg infiltratie voorzieningen Deventer

Klantinterview: Aanleg infiltratie voorzieningen Deventer

Aanleg infiltratie Deventer
Ook in Nederland worden de gevolgen van heftige regenbuien steeds sneller zichtbaar. Daarom is het belangrijk om naar een goede oplossing te zoeken om het overtollige regenwater af te voeren.

Eén van de mogelijkheden is het water op een snelle en verantwoorde manier, met behulp van infiltratiekratten te bufferen en daarna op een verantwoorde manier te infiltreren in de bodem. Het aanbrengen van infiltratiekratten vraagt kennis van zaken. Voor een duurzame werking betekent dit meer dan alleen het leveren van de artikelen.

Bij elke infiltratie-unit wordt rondom een laag geodoek aangebracht en daar omheen een laag drainzand om de doorlaatbaarheid te verbeteren. Om instroming van zand te voorkomen wordt er bij iedere aansluiting een zandvangput geplaatst.

Voor twee projecten in de omgeving van Deventer hebben Wildkamp en UniCom Oost (met vestigingen in Colmschate, Lettele en Haarle) in goede samenwerking een plan van aanpak opgesteld.

Elke situatie wordt apart bekeken en beoordeeld om te bepalen hoeveel water er geïnfiltreerd moet gaan worden. Aan de hand van deze gegevens wordt bepaald waar en hoeveel kratten er geplaatst moeten worden.

UniCom Oost verzorgt vervolgens de aanleg, Wildkamp levert het materiaal.

Heeft u ook advies nodig over het aanleggen van infiltratiesystemen? Onze medewerkers op de vestigingen helpen u graag verder!

Infiltratie aanleg deventer 1     Infiltratie aanleg Deventer 2     Infiltratie aanleg Deventer 3

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Live Chat

Stel direct uw vraag aan één van onze specialisten. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan uw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met u op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Wildkamp maakt gebruik van cookies