0
Servicezuilen: Vakantiepark 't Rheezerwold

Servicezuilen: Vakantiepark 't Rheezerwold

"Eerste gebruiker servicezuil en afvoertegel" - Vakantiepark 't Rheezerwold is een vijfsterrencamping met een ruim aanbod aan kampeerplekken en richt zich vooral op gezinnen met jonge kinderen en tieners.

Complete oplossing voor ieder recreatiebedrijf
Dat is wat men voor ogen had bij de ontwikkeling van de servicezuil. Het eerste prototype werd besproken met de eigenaren van vakantiepark 't Rheezerwold en Wildkamp. Daarna werd deze samen stukje bij beetje doorontwikkeld tot de definitieve, unieke servicezuil en bijbehorende solide afvoertegel.

Servicezuil in de praktijk
'T Rheezerwold in Heemserveen was de eerste die de servicezuil installeerde op vier volledige velden. Bij twee velden daarvan heeft men ook gekozen voor de bijbehorende afvoertegel. "Dat was een logische keuze," zegt Chiel Palstring van 't Rheezerwold, "Wij hebben het volste vertrouwen in dit concept. De modulaire, uit RVS vervaardigde zuil hebben we naar eigen wens samengesteld met verschillende aansluitingen voor water, elektriciteit en CAI. De servicezuil biedt hiermee ook letterlijk de aansluiting naar onze gasten."

Rvs afvoertegel
Naast de servicezuilen werd ook de rvs afvoertegel in gebruik genomen. Deze zijn standaard voorzien van twee scharnierende caravanaansluitingen, een kunststof onderbak met zandvanger, stankslot en rioolaansluiting. "Net als de zuil van alle gemakken voorzien. En niet te vergeten de topkwaliteit, door enkel het beste materiaal te gebruiken. Daarbij zijn we zowel bij de zuil als bij de tegel verzekerd van een lange levensduur", aldus Robert Palstring van 't Rheezerwold.

Ontdek de mogelijkheden
Benieuwd wat de servicezuil voor u kan betekenen? Maak dan gerust een afspraak om samen met Wildkamp een bezoek te brengen aan vakantiepark 't Rheezerwold en daar de kwaliteit van de servicezuil en afvoertegel te bekijken.

Referentie Rheezerwold 1     Referentie Rheezerwold 2     Referentie Rheezerwold 3     Referentie Rheezerwold 4     Referentie Rheezerwold 5     Referentie Rheezerwold 6
  • Afvoertegel
    Afvoertegel
  • Maspla servicezuil
    Maspla servicezuil
  • LED verlichting
    LED verlichting

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.