0
Klantinterview: Kramer Design

Case | Kramer Design

Titan lijnverlichting LED oplossing
LED verlichting die weinig ruimte in beslag neemt en egaal licht verspreidt; Titan lijnverlichting biedt de oplossing voor metaalbewerkingsbedrijf Kramer Design. Een veelzijdig bedrijf dat zich bezig houdt met verschillende soorten projecten en producten in de techniek.

Kramer Design Lichtplan
Na overleg met de klant is besloten een lichtplan te maken voor de nieuwe hal van Kramer Design. Dit lichtplan is van toegevoegde waarde geweest en de juiste verlichting is inmiddels geïnstalleerd, aldus Jelmer Kramer van Kramer Design. “Mijn buurman heeft downlights van Adurolight bij Wildkamp gekocht, deze verlichten de hal volledig en dit ziet er netjes uit. In eerste instantie ben ik naar Wildkamp gegaan om downlights aan te schaffen voor in de nieuwe fabriekshal. Na overleg hebben we ervoor gekozen een lichtplan te laten maken zodat we de meest ideale situatie kunnen creëren.” Aan de hand van de eisen en wensen van de klant kwam de lijnverlichting van Titan als meest ideale verlichting naar voren. “De lijnverlichting geeft een mooier en egaler effect, de volledige ruimte wordt nu perfect verlicht.”

Strak effect
Titan lijnverlichting van Adurolight hangt dicht tegen het plafond aan en neemt weinig ruimte in beslag. “De Titan lijnverlichting van Adurolight geeft een strak en mooi effect in de hal. Daarnaast is het belangrijk dat de lampen weinig ruimte innemen, omdat de kraanbaan in de hal er tussendoor moet kunnen rijden. Nu hangen de lampen op de juiste plek om de hal zo volledig mogelijk te verlichten én kan de kraanbaan er op alle plekken goed tussendoor rijden, aldus Jelmer.”

“De lijnverlichting geeft een mooier en egaler effect, de volledige ruimte wordt nu perfect verlicht.”

Jelmer Kramer - Kramer Design, Winsum

Lijnverlichting
Adurolight Titan lijnverlichting is in aluminium uitgevoerd, waardoor het gewicht erg licht is en snel en eenvoudig geïnstalleerd kan worden. “De installatie van de lichten hebben we door Walda isolatie & installatie laten uitvoeren, het lijnverlichtingssysteem is eenvoudig op te hangen en is makkelijk in elkaar te klikken. Daarnaast is het ideaal omdat we zo snel een grote afstand hebben kunnen overbruggen met de lichten.” Tot slot is de Titan lijnverlichting flexibel betreft de installatie van extra lichten. Wanneer de fabriekshal volledig ingericht is en het is nodig extra lichten toe te voegen op sommige plekken, dan is dit geen probleem. “Vooral ‘s avonds is de hal echt goed verlicht. Er zijn lichtkoepels verwerkt in het dak van de hal waardoor de lichten overdag nog wat minder opvallen. Vooral wanneer ik ‘s avonds de hal binnenkom zie ik hoe goed de hal ook echt verlicht is, dit had ik in het begin niet verwacht.”

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Live Chat

Stel direct uw vraag aan één van onze specialisten. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan uw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met u op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Wildkamp maakt gebruik van cookies