0
Klantinterview: Hoogeveens aannemersbedrijf

Klantinterview: Hoogeveens aannemersbedrijf

Hart voor de bouw en een familiebedrijf, al een halve eeuw lang. Hoogeveens Aannemersbedrijf heeft opvallend veel overeenkomsten met Wildkamp zelf. Een halve eeuw geleden is Freek Ringenier gestart met zijn bouwbedrijf. Zoon Hans ging al van jongs af aan met zijn vader mee naar bouwklussen en heeft 17 jaar geleden de zaak overgenomen. Inmiddels werkt ook Ferdy, de derde generatie Ringenier mee in het bedrijf.

Samen met een fijn team van zes timmermannen en sinds kort een installatiemonteur voeren ze in omgeving Hoogeveen klussen uit op het gebied van verbouwing, renovatie en uitbreiding aan woningen en bedrijfspanden.

Voor materialen zoals 
PVC, gereedschappen, kabels, leidingwerk, bevestiging- en schakelmaterialen gaan vader en zoon naar Wildkamp. Ferdy: “En voor het advies. Zij hebben veel kennis over de materialen en hebben slimme oplossingen voor het toepassen daarvan. Daarnaast zit het om de hoek, je stapt er makkelijk naar binnen. Maar de grote winkelvoorraad is voor ons wel het grootste voordeel”.

Hans vult aan: “We doen tegenwoordig veel ad-hoc schadeherstel klussen. En dan moet er vaak snel geschakeld worden. Bij schadeherstel en ook verbouwwerkzaamheden kom je regelmatig voor onverwachte verrassingen te staan. En dan heb je direct materialen nodig. De klant wil gewoon snel geholpen worden, het liefst dezelfde dag. Daarom is het voor ons zo belangrijk dat we een partner hebben die een grote voorraad heeft. En bij Wildkamp grijpen we nooit mis.”

Ook de ruime openingstijden zien ze als een pre. Vanaf 7 uur in de ochtend is Wildkamp open en dat is dan ook vaak het tijdstip waarop dit klusteam met de bus de materialen komt ophalen. Ferdy geeft aan fanatiek gebruiker te zijn van de app. “Ideaal vind ik dat. Ik pak de app erbij, loop de winkel door en scan de materialen die ik nodig heb en vul mijn kar. Gaat een stuk sneller zo!”

Zelf heeft het bedrijf sinds kort een monteur aangenomen die installatiewerkzaamheden uitvoert tot aan de meterkast. Ferdy: “Hierdoor kunnen we onze werkzaamheden goed afstemmen en onze opdrachtgever ontzorgen en een compleet pakket aanbieden. Qua materialen is dan Wildkamp voor ons weer de ‘One-Stop-Shop door het brede assortiment dat ze aanbieden”“Als het echt nodig is kan ik bij wijze van spreken midden in de nacht bellen en dan weet ik zeker dat ze me verder helpen”.

Naast de ruime winkelvoorraad ervaart Hans ook het contact en de betrokkenheid als heel prettig. Hans: “No nonsens en gemoedelijk. Wat dat betreft past Wildkamp echt bij ons. En ze helpen ons echt verder. Als we plotseling iets nodig hebben, en het is bij wijze van spreken midden in de nacht, dan weet ik zeker dat ze ons gewoon helpen.”

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.