0
Klantinterview: Zeevisgroothandel Ras

Case | Zeevisgroothandel Ras

Zeevisgroothandel Ras ontvangt subsidie voor ‘groen ondernemen’ door de aanleg van regenwater infiltratiekratten.

Zeevisgroothandel Ras De wens van Ras
Zeevisgroothandel Ras is een visverwerkingsbedrijf in Urk, waar ze onder andere kabeljauw, schol, tong en zalm verwerken. ‘Groen ondernemen’ was een belangrijk aandachtspunt bij de uitbreiding vanuit de bestaande verwerkingshal. Dit in verband met de te verkrijgen subsidie. Dit is een van de redenen waarom Ras regenwaterinfiltratie heeft overwogen toe te passen. Fokke Post en Willem Hoorn van I-Tech in Urk, hebben het project voor Zeevisgroothandel Ras nauwkeurig uitgevoerd. “Al gauw viel de keuze op Wildkamp, zij zijn immers specialist op het gebied van hemelwaterafvoer en infiltratie” aldus Willem Hoorn.

Aan het werk!
Er werden afspraken gemaakt en het project ging van start. Naast de installateurs waren ook de Wildkamp adviseurs, Theo Zondergeld en Jannick Brink van Wildkamp Emmeloord, aanwezig. Om half 9 kon er begonnen worden aan het project op de bouwlocatie. “Eerst moesten we de kratten en toebehoren lossen. Het doek om de infiltratiekratten werd uitgevouwen. Belangrijk hierbij is dat de ondergrond vlak is voor het leggen van de kratten. Daarna konden we de kratten aan elkaar schroeven”, vertelt Theo Zondergeld vestigingsmanager Wildkamp Emmeloord.

“Al gauw viel de keuze op Wildkamp, zij zijn immers specialist op het gebied van hemelwaterafvoer en infiltratie”

Willem Hoorn - I-Tech, Urk

Zeevisgroothandel Ras Installatie
Van te voren is er een nauwkeurige berekening gemaakt, waaruit bleek dat twee lagen kratten voor dit project voldoende waren. “Vervolgens moesten de zijkanten worden gedicht. Een zijde was open, hier hadden we deksels voor meegenomen”, vertelt Jannick Brink. “Vervolgens konden we het doek om de zijkant en bovenkant vouwen, dit ging net zoals het inpakken van een cadeau. Voor elke afvoer werd een zandvangput geplaatst, hiervoor zijn PE kunststof tanks gebruikt. Deze tanks zijn voorzien van brede ribben om opdrijven door opkomend grondwater te voorkomen. “Doordat het grondwater omhoog kwam, was het een uitdaging om deze put op de juiste plek te krijgen”, aldus Theo. “Uiteindelijk hebben ze de putten op de juiste plek gekregen met behulp van een kraan. Nu moesten alleen nog de overlopen worden gemonteerd, zowel op de tank als op de infiltratiekratten. Om 14.00 uur was alles gemonteerd en konden we beginnen met zand aanvullen. Alle partijen waren zeer tevreden over het resultaat”, vertellen de heren van Wildkamp.

Zeevisgroothandel Ras Klantrelatie en sterke adviezen
Onze Wildkamp specialisten zijn vaker aanwezig bij dit soort klussen. “Wij vinden een relatie met onze klanten erg belangrijk. Daarnaast kunnen wij hierdoor alleen maar betere adviezen uitbrengen naar andere klanten, omdat we precies weten hoe het in zijn werk gaat”, aldus Theo van Wildkamp Emmeloord en Bert van der Bent van Wildkamp Lutten. Meer weten over de mogelijkheden van regenwaterinfiltratie bij u op locatie? Bekijk ons demonstratiefilmpje waarin we een infiltratiekrat installeren of bekijk de infiltratie producten op onze website. Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Live Chat

Stel direct uw vraag aan één van onze specialisten. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan uw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met u op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Wildkamp maakt gebruik van cookies