0
Klantinterview: Visser ATR

Case | LED verlichting bij Visser ATR

CO2 prestatieladder 1 met LED verlichting van Adurolight
Duurzaamheid is voor Visser ATR een prioriteit. Met de LED verlichting van Adurolight vallen ze binnen CO2 prestatieladder 1 en is het complete pand voorzien van goede verlichting met een hoge lichtopbrengst. Als afvalverwerkingsbedrijf werkt Visser ATR al ruim 60 jaar aan een duurzame toekomst van afval.

Sijperda Verhuur Duurzaamheid
Duurzaamheid staat voor Visser ATR op nummer 1, dit is een belangrijke reden geweest om ook over te stappen op LED verlichting van Adurolight. “Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We vallen op dit moment binnen de CO2 prestatieladder nummer 1, dit willen we graag behouden en hier doen we alles aan.” aldus Remco Dijkstra van Visser ATR. Sinds ongeveer anderhalf jaar zijn ze compleet overgestapt op LED verlichting. “We zijn echt compleet op LED verlichting overgestapt omdat we heel bewust om willen gaan met het energieverbruik. We zien voornamelijk dat we minder lampen nodig hebben en dit scheelt natuurlijk in kilowatt uur per dag, daarnaast heeft LED ook veel meer lichtopbrengst. Wanneer we de zonnepanelen hebben geïnstalleerd willen we uiteindelijk nagenoeg op 0 uitkomen qua verbruik.”

“Ik investeer liever in kwaliteit dan dat ik weet dat het troep is en ik na een maand weer moet vervangen. Ik wil me daar niet aan ergeren, wij zijn dik tevreden over de kwaliteit van de Adurolight verlichting.”

Remco Dijkstra - Visser ATR, Harlingen

Sijperda Verhuur Complete verlichting
Niet alleen de kantoren en gangen zijn verlicht met LED lampen van Adurolight. Ook buiten en in de smeerput, waar de vrachtwagens worden nagekeken, hangt LED Verlichting. “Buiten hebben we ook LED verlichting opgehangen in verband met inbraakpreventie. Er hangen nu een aantal grote schijnwerpers op sensor die het complete terrein verlichten. Hier kom je niet meer ongezien het terrein op. Daarnaast is het ook prettig voor de chauffeurs die 's ochtends vroeg het terrein op moeten, het terrein is nu echt goed verlicht", aldus Remco. Naast LED panelen, downlights en schijnwerpers hangen er ook LED TL buizen in de smeerput waar de vrachtwagens worden nagekeken.


“Het was natuurlijk leuk dat we dankzij de EIA-regeling een fiscaal voordeel hadden door LED verlichting van Adurolight te installeren. Eigenlijk kost het je dan nog maar een klein beetje, dit zorgde er uiteindelijk voor dat we de keuze snel hebben gemaakt om over te gaan op LED verlichting. Het is natuurlijk ook nog zo dat we voor een aantal jaren goed zitten, de kwaliteit en garantie is goed. Persoonlijk wil ik het gewoon goed geregeld hebben, ik investeer liever in kwaliteit dan dat ik weet dat het troep is en ik na een maand weer moet vervangen. Ik wil me daar niet aan ergeren, wij zijn dik tevreden over de kwaliteit van de Adurolight verlichting.” aldus Remco.

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.