0
Klantinterview: Julianatoren Apeldoorn

Case | onderhoud attracties Julianatoren Apeldoorn

''Je moet materialen zien om tot de juiste oplossingen te komen, daarom gaan wij graag naar Wildkamp.'' - Julianatoren is een familiepretpark ten westen van Apeldoorn. Met meer dan 60 attracties richt het park zich op kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 12 jaar. 

Referentie Julianatoren ApeldoornOnderhoud
De technische dienst van het familiepretpark, die uit 5 vaste personen bestaat, heeft met een breed scala aan werkzaamheden te maken. Van elektriciteit en sanitair, tot de complexe aansturing van tal van attracties. Het opheffen van storingen, maar ook het reguliere onderhoud is in hun handen. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt er regelmatig een bezoek gebracht aan Wildkamp Apeldoorn voor allerhande artikelen.

Wildkamp Apeldoorn
Van pvc-pijpjes, met touw er doorheen, voor in de griezelgrot tot vezels om 'spinrag' van te maken. Maar ook serieuze zaken zoals een nieuwe pomp voor het waterorgel. Jonker, medewerker technische dienst, vindt het prettig dat er een vestiging in Apeldoorn is: ‘’Je moet materialen zien om tot de juiste oplossingen te komen."

Kennis delen
Niet alleen voor het afhalen van producten wordt Wildkamp bezocht, vaak wordt er tijdens zo’n bezoek ook beroep gedaan op de kennis van de medewerkers. "Op hun advies leggen we straks in het park draingoten aan die tegen de zware belasting van heftrucks kunnen", geeft Jonker aan. Hoofd technische dienst Michel Alsemgeest vult hierbij aan dat ze vaak op pad gaan met niet meer dan een idee."Dan helpt het als je door een winkel kunt struinen. Dat geeft ons inspiratie."

  • PVC buizen
    PVC buizen
  • Pompen
    Pompen
  • Lijngoten
    Lijngoten

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.