0
Klantinterview: Linberg Park Molenschot

Klantinterview: Linberg Park Molenschot

Linberg Park Molenschot''We weten gewoon dat de kwaliteit en de samenwerking goed is: volledige ontzorging en persoonlijk contact, dat spreekt ons aan.'' - Linberg Park in Molenschot is al sinds 1972 een echte familiecamping in Midden-Brabant.

Vernieuwde infrastructuur water- en stroommeters
Naast de introductie van nieuwe voorzieningen, besloot de familie Van den Berg de verouderde infrastructuur van het recreatiepark onder handen te nemen: de oude elektriciteitsmeters waren nodig aan vervanging toe. Om die reden is er ‘achter de schermen’ een netwerk uitgerold waardoor alle water- en stroommeters op afstand kunnen
worden uitgelezen. Een project dat volledig door Wildkamp is geregisseerd.

Wildkamp Rijen
Familie Van den Berg heeft nauw contact met de medewerkers van Wildkamp Rijen zodra er vragen zijn omtrent de voorzieningen op het recreatiepark. Gedurende een gesprek werd duidelijk dat men tevens op zoek was naar nieuwe watermeterputten. Daarnaast bleek dat de technische dienst op het recreatiepark met twee man, twee keer per jaar, twee weken bezig te zijn om alle meterstanden van de water- en elektriciteitsmeters van de 650 jaarplaatsen op te nemen. Dit is een tijdrovende klus. Om die reden kwam de vraag bovendrijven of er een mogelijkheid is om zowel de stroom- als watermeters op afstand uit te lezen.

Op afstand uitlezen
De productspecialist van Wildkamp werd betrokken bij dit project. Uit onderzoek bleek dat er twee oplossingen zijn om op afstand meters te kunnen uitlezen: via een wifi-systeem of een eigen netwerk. Een wifi-systeem is relatief onbetrouwbaar. Daarom is er besloten om een eigen, bewezen draadloos netwerk op Linberg Park aan te leggen. Per vier recreatiewoningen worden nu zowel de centrale meterkast als de watermeterput uitgerust met een antenne die, via vijf extra antennes in de bestaande wifi-masten op het recreatiepark, in contact staan met de receptie. Met dit registratiesysteem wordt er op termijn kosten bespaard. Daarnaast worden problemen veel eerder geconstateerd als mensen hoogverbruik hebben qua water of stroom: op afstand kan er continue vinger aan de pols gehouden worden.

Volledige ontzorging door Wildkamp
Wildkamp heeft gedurende dit project niet alleen de spullen geleverd, maar heeft de complete projectorganisatie op zich genomen, inclusief het inschakelen van een installatiebedrijf voor de uitvoering. ‘’We weten gewoon dat de kwaliteit en de samenwerking goed is: volledige ontzorging en persoonlijk contact. Dat spreekt ons aan.’’ - Van den Berg.

Linberg Park Molenschot

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.