0
Case | Camping Roland Afferden

Case | Waterpartij bij Camping Roland

‘’Ledstralers in het water en op de oever maken een feeëriek geheel van de nieuwe landmark op de camping.’’ - Camping Roland in Afferden (Noord-Limburg) is een gezinscamping, gelegen in een van de fraaiste natuurgebieden van Nederland, de Maasduinen.

Referentie Camping Roland Afferden De nieuwe entree
Het moest 'iets' met water worden, de nieuwe entree van Camping Roland in het Limburgse Afferden. Wildkamp vestiging in Beringe bracht de campingeigenaren in contact met Tuindesign & Styling Ves Reynders uit Panningen om dit idee verder uit te werken.

Een idee dat past bij de omgeving
Voor ongeveer de helft van de kosten van het oorspronkelijke plan heeft Tuindesign & Styling Ves Reynders een waterpartij bij de ingang van de camping gerealiseerd, die ook imposant is als er geen water stroomt. Gerard Reynders, medeverantwoordelijk voor het ontwerp: "Fonteinen zijn geweldig, maar als die uit staan, heb je niks, alleen een grote stenen vlakte. Door hier een waterval en een beek te realiseren, worden de natuurlijke hoogteverschillen geaccentueerd die al op het terrein aanwezig zijn. De gebruikte natuurstenen gaan straks helemaal op in de omgeving.

Bij dit ontwerp is gekozen voor steen, Ardenner Gres, uit een groeve in de Belgische Ardennen, dus relatief dicht in de buurt, om de transportkosten laag te houden. In totaal is maar liefst 120 ton natuursteen verwerkt.

Levering door Wildkamp
Vestigingsmanager van Wildkamp Beringe was bekend met werk van Tuindesign & Styling Ves Reynders en vermoedde dat een natuurlijke waterpartij zowel financieel als qua uitstraling wel eens in vruchtbare aarde kon vallen bij de camping. Wildkamp bleef in het zicht, want de benodigde materialen werden door Wildkamp geleverd, zoals twee centrifugaalpompen, al het leiding- en fitwerk (druk pvc), een UV-filter, 155 vierkante meter EPDM-folie voor op de bodem en de Adurolight ledstralers.

Tijdloze entree
Camping Roland kan met deze entree weer decennia vooruit. Ledstralers in het water en op de oever maken in de avonduren een feeëriek geheel van de nieuwe landmark op de camping. "Een ontmoetingsplek die zowel dynamisch is als rust uitstraalt door het natuurlijke karakter.
  • Centrifugaalpompen
    Centrifugaalpompen
  • LED stralers
    LED stralers
  • Vijverfolie
    Vijverfolie

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.