0
Klantinterview: Totaal Techniek Slagharen

Klantinterview: Totaal Techniek Slagharen

''Wij hoorden pas laat dat wij dit project mochten starten. Toen is er door Wildkamp snel geschakeld en geleverd.'' - Totaal Techniek is een installatietechnisch bedrijf. Met een team bestaande uit 14 medewerkers zijn zij liefhebbers van het vak.

Referentie Totaal Techniek AnbergenComplete infrastructuur
In samenwerking met Totaal Techniek is de complete infrastructuur op het gebied van gas, water, elektriciteitriolering en regenwaterafvoer aangelegd op Vakantie- & Attractiepark Slagharen. Onderdeel van de infrastructurele werken was het gescheiden afvoeren van regenwater. Om het regenwater afkomstig van de daken van de chalets - die steeds zijn gegroepeerd in cirkels van zeven huisjes op het park – snel kwijt te raken, wordt het geclusterd afgevoerd naar een drietal pakketten met infiltratiekratten, waarvan de overloop vervolgens naar verschillende vijvers en sloten op het terrein gaat. Zonder infiltratiekratten in het hemelwatercircuit zijn gigantische buisdiameters nodig om, in het geval van een stortbui, het water van al deze daken snel af te kunnen voeren naar het oppervlaktewater. Dit water wordt als het ware gebuffert in de infiltratiekratten. De kratten, aan de buitenzijde voorzien van geotextiel, zijn in speciaal drainagezand gelegd voor een vlotte waterafgifte aan de bodem.

Onderhoud van infiltratiekratten
Voor de infiltratiekratten zijn afvalscheiders geplaatst om het water schoon te houden van organisch materiaal, zoals bladeren. De infiltratiekratten, die in het midden zijn voorzien van een buis waarin altijd een laagje water blijft staan, zijn toegankelijk zodat ze jaarlijks kunnen worden gecontroleerd en gereinigd door Totaal Techniek.

Snelle levering door Wildkamp
Eind februari werd er gestart met deze megaklus en 1 juni gingen de eerste 63 chalets in de verhuur. Alles op het gebied van water, gas, riolering, hemelwaterafvoer en –infiltratie voor dit project is door Wildkamp geleverd. Er werd pas laat in dit proces groen licht gegeven voor deze klus. Toen is er door Wildkamp snel geschakeld en geleverd. In totaal is 6 kilometer aan buis in de grond gegaan. Onder andere 5.600 meter hwa afvoerbuis en hulpstukken, 5.000 meter tyleenleiding en hulpstukken, en een infiltratiesysteem inclusief toebehoren, met een buffercapaciteit van 54 kubieke meter. Niet eerder deed Totaal Techniek zo’n groot infraproject.

Totaal Techniek is dan ook blij met de samenwerking met Wildkamp en het vertrouwen dat het bedrijf van het vakantiepark heeft gekregen.

Totaal Techniek Anbergen Slagharen

  • Gasleidingsystemen
    Gasleidingsystemen
  • Hemelwaterafvoer
    Hemelwaterafvoer
  • Infiltratiekratten
    Infiltratiekratten

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.