0
Case | Waterrijk zwembadtechniek

Case | Waterrijk Zwembadtechniek

Waterrijk Zwembadtechniek is specialist in het ontwerpen, bouwen, realiseren en onderhouden van zwembaden. Haar klantenbestand omvat voornamelijk particuliere zwembaden, campings, vakantieparken en gemeenten, waar ze verantwoordelijk is voor het technisch beheer en onderhoud van zwembaden.

Waterrijk Zwembadtechniek “Wij bieden complete oplossingen in zwembadtechniek, van advies en ontwerp tot de realisatie van glijbanenparken, kinderbaden, sprayparken, binnen- en buitenzwembaden, privézwembaden. Alles wat met zwembaden te maken heeft dus. Voor veel van de benodigde materialen voor waterzuivering vertrouwen we op Wildkamp," zegt Hans Schröer, bedrijfsleider van Waterrijk Zwembadtechniek. Hans heeft 25 jaar ervaring in zwembadtechniek en koopt al die tijd de meeste benodigde zwembadmaterialen bij Wildkamp. Hans: "Ik kom daar wekelijks over de vloer, niet alleen voor een gezellig kopje koffie, maar ook om de voortgang van lopende projecten en de voorraad te bespreken. De communicatielijnen zijn kort en de samenwerking met Wildkamp verloopt zeer vlot."

Project bij camping in Nunspeet

Waterrijk Zwembadtechniek is betrokken bij een groot project in de buurt van Nunspeet. Hier werkt ze aan de realisatie van zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een kinderbad met glijbanen en speeltoestellen. Het is opmerkelijk hoeveel leidingwerk hiervoor nodig is. Daarnaast geeft Hans aan dat de levering van materialen op locatie efficiënt verloopt. Hij merkt op: "Materialen die vandaag besteld worden, zijn binnen twee dagen al op locatie geleverd, een aspect dat we zeker willen benadrukken." Een belangrijke troef van Wildkamp is de landelijke dekking, wat Waterrijk als uiterst positief ervaart. Hans legt uit: "Wildkamp is altijd dichtbij onze projecten. We regelen vaak dat materialen klaarliggen bij een vestiging in de buurt van het project. Onze medewerkers stoppen onderweg naar het project bij die vestiging om de materialen op te halen.”

Buizen en lijmen

Voor de projecten gebruikt Waterrijk Zwembadtechniek onder andere buizen van Omniplast, hulpstukken van VDL en Pimtas en de Griffon Uni100-lijmen. Over de lijmkeuze zegt hij: "In zwembadtechniek wordt er aanzienlijk veel gelijmd. Voor een groot project gebruiken we wel tot 90 liter lijm. We kiezen voor Griffon Uni100-lijmen, wij hebben uit ervaring geleerd dat deze lijm de beste hechting biedt."

Voor de binnendienst van Waterrijk Zwembadtechniek begint halverwege oktober een drukke periode. Hans vertelt: "Dan komen er aanvragen binnen voor uitbreidingsplannen of nieuwbouwprojecten van zwembaden. We stellen offertes op en gaan vervolgens aan de slag met ontwerpen en de inkoop van materialen. De daadwerkelijke aanleg begint meestal pas in het voorjaar."

Flexibele voorraad

Toch blijkt vooruitplannen in de zwembadsector vaak een uitdaging te zijn. "Soms moet het project al op korte termijn gereed zijn vanwege het hoogseizoen. We anticiperen hier op door een aanzienlijke voorraad aan te houden, in nauwe samenwerking met Wildkamp. Als we bijvoorbeeld denken dat we 30 of 40 afsluiters nodig hebben en zien dat Wildkamp slechts 20 op voorraad heeft, zorgt Wildkamp ervoor dat de voorraad wordt aangevuld. Zonder dat we verplicht zijn om deze onmiddellijk af te nemen."

Samenwerking

Waterrijk Zwembadtechniek is zeer te spreken over de samenwerking met Wildkamp. De flexibiliteit, het vertrouwen en het proactief meedenken zijn de belangrijkste redenen waarom ze met Wildkamp blijft samenwerken. Hans herinnert zich een bijzonder geval van twee jaar geleden: "Tijdens een groot project waren de leveringen van T-stukken en kleppen uit het buitenland vertraagd, wat de opleverdatum in gevaar bracht. Wildkamp reageerde snel en handelde adequaat. Na enkele telefoontjes werden de materialen met spoed geleverd en het project werd succesvol afgerond." Voor Waterrijk Zwembadtechniek is wederzijds vertrouwen en respect de basis voor een langdurige zakelijke relatie. Hans besluit: "Het feit dat we op elkaar kunnen bouwen, is voor ons van onschatbare waarde."

Advies nodig over de materialen die nodig zijn voor de aanleg van zwembaden? Stap eens binnen bij een van onze 45 vestigingen. Onze collega's daar vertellen jou graag meer over de mogelijkheden. Of neem nu direct contact op met onze klantenservice.

Waterrijk      Waterrijk    Waterrijk   

Vraag onze kenners

Heb je vragen over artikelen of diensten of kun je ondersteuning gebruiken bij jouw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. We staan graag voor je klaar om je te helpen. Samen komen we verder!

Live Chat

Stel direct jouw vraag aan één van onze kenners. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan jouw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 19:30 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met je op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Ontdek de Wildkamp app!

Ontdek de Wildkamp app

Bestel altijd en overal eenvoudig online of gebruik de handige scanfunctie in de vestiging om sneller te winkelen.