0
WESP servicezuilen: Vakantiepark 't Rheezerwold

WESP servicezuilen: Vakantiepark 't Rheezerwold

WESP servicezuilen op vakantiepark 't Rheezerwold
"Eerste gebruiker WESP servicezuil en afvoertegel"

Een complete oplossing voor ieder recreatiebedrijf, dat is wat men voor ogen had bij de ontwikkeling van de WESP servicezuil. Het eerste prototype werd besproken met de eigenaren van vakantiepark 't Rheezerwold en daarna samen stukje bij beetje doorontwikkeld tot de definitieve, unieke WESP servicezuil en bijbehorende solide WESP afvoertegel.

Wie anders dan 't Rheezerwold in Heemserveen (gemeente Hardenberg) was de eerste die de WESP servicezuil installeerde op vier volledige velden. Bij twee velden daarvan heeft men ook gekozen voor de bijbehorende WESP afvoertegel. "Dat was een logische keuze," zegt Chiel Palstring van 't Rheezerwold, "wij hebben het volste vertrouwen in dit concept. De modulaire, uit RVS vervaardigde zuil hebben we naar eigen wens samengesteld met verschillende aansluitingen voor water, elektriciteit en CAI. De WESP biedt hiermee ook letterlijk de aansluiting naar onze gasten."

Naast de WESP servicezuilen werd ook de WESP rvs afvoertegel in gebruik genomen. Deze zijn standaard voorzien van twee scharnierende caravanaansluitingen, een kunststof onderbak met zandvanger, stankslot en rioolaansluiting. "Net als de zuil van alle gemakken voorzien. En niet te vergeten de topkwaliteit, door enkel het beste materiaal te gebruiken. Daarbij zijn we zowel bij de zuil als bij de tegel verzekerd van een lange levensduur", aldus Robert Palstring van 't Rheezerwold.

Wilt u de WESP zien in zijn natuurlijke habitat? Maak dan een afspraak met ons om een bezoek te brengen aan vakantiepark 't Rheezerwold en daar de kwaliteit van de WESP servicezuil en afvoertegel te bekijken.

Referentie Rheezerwold 1     Referentie Rheezerwold 2     Referentie Rheezerwold 3     Referentie Rheezerwold 4     Referentie Rheezerwold 5     Referentie Rheezerwold 6

Vraag onze specialisten

Heeft u vragen over artikelen of diensten of kunt u ondersteuning gebruiken bij uw project? Persoonlijk advies is bij Wildkamp altijd binnen handbereik. Wij helpen u graag met een passende oplossing.

Live Chat

Stel direct uw vraag aan één van onze specialisten. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

Telefoon

Bel 0523 68 75 10 voor telefonische ondersteuning. Op werkdagen van 07:30 - 19:30 uur

WhatsApp

Voeg ons nummer 0523 687500 toe aan uw contactlijst en stuur ons een appje. Op werkdagen van 08:00 - 17:00 uur

E-mail

Stuur een bericht naar verkoop@wildkamp.nl en we nemen contact met u op. Altijd antwoord binnen 1 werkdag

Wildkamp maakt gebruik van cookies